Livet – bilar, film och gaturacing

För en del människor är livet ett enda stort intresse. I det fallet handlar det om de som har tid, eller som bara har en hobby vid sidan om vad de annars jobbar med. En av dessa hobbys kan vara ett stort bilintresse. Detta visar sig oftast i att en person antingen utför någon form av sport som inkluderar bilar, eller så är de bara intresserade av att meka eller köra dem privat. Ja, detta är bara några av de intressena som kan finnas runt bilar. Naturligtvis har du även alla de filmer som handlar om illegal streetracing och häftiga biljakter. Är detta ett intresse så kommer det också att inkludera ett mycket stort intresse för just film.

På så sätt kommer då det bil intresse som du har i någon form kunna vara mycket kostsamt, eller så handlar det som sagt bara om en påse chips och en flaska cola samt den senaste filmen från videobutiken. Hur du än vrider och vänder på det så kommer det vara ditt intresse och när det gäller dessa saker, så kommer de flesta att tycka värdet av det de gör överstiger vad de verkligen betalar för det. Beroende på vad ditt intresse inom detta område är, så kan det vara antingen lagligt eller olagligt. Ett bra exempel på detta är att tävla i motorsport och kika på film är naturligtvis lagligt. När det kommer till alla de som utövar streetracing, så kommer naturligtvis det att tillhöra den olagliga biten.

Alla vet vem Steve McQueen var

Här ska det handla mycket om bilar på film och biljakter. Detta betyder att det finns något som de flesta filmälskare inom denna kategori inte har missat. Vad talas det om här? Jo, det är naturligtvis filmen Bullit. Här har du kanske den bästa och mest kända biljakten i filmens historia. Naturligtvis var det Steve McQueen som hade huvudrollen i denna. Egentligen var Steve McQueen inte alls någon som själv trodde att han skulle nå så långt som han gjorde. Född 1930 i Indiana,USA och efter detta en mycket brokig ungdomstid i massor av olika skolor. Hur som helst reste han sig över de flesta och blev den mest populära skådespelaren under 1960-talet. Han dog den 7:e november 1980, men hans odödliga filmer lever fortfarande kvar.